Rólunk

UNICEF - együtt a gyermekekért.
Mi biztosítjuk a gyermekek részére szóló UNICEF programok finanszírozását anyagi források biztosításával és UNICEF üdvözlő képeslapok és más termékek árusításával.
Elkötelezettek vagyunk a gyermekek jogainak érvényesítése mellett.
Az UNICEF  finanszírozása kizárólag magán forrásokból és üdvözlő képeslapok és más termékek árusításából történik. Az UNICEF nem kap forrást vagy támogatást más állami alapokból.


A Belarto-ról
2014-ben a Belarto az UNICEF hivatalosan engedélyezett partnerévé vált. Ilyen minőségünkben végezzük az UNICEF részére az összes képeslapkészlet, karácsonyi és újévi képeslap és igény szerint készült képeslap eladásához tartozó marketing és terjesztési munkát. A Belarto számos európai országban működik, ezekben az országokban az UNICEF számára is dolgozik.


Belarto - Ampego
A Belarto együttműködésével létrehoztuk az UNICEF támogatói webáruházat. Az áruházban megvásárolható termékek: ajándéktárgyak, üdvözlőkártyák, képeslapok. Lepje meg szeretteit, vásárlóit, alkalmazottait UNICEF ajándékokkal, így vásárlásával az UNICEF munkáját támogatja! Nézze meg bögréinket, dekorációinkat, írószereinket, apróságainkat és újdonságainkat már 950.-Ft-tól. Az UNICEF üdvözlőlapokkal kifejezheti nagyrabecsülését szeretteinek, vásárlóinak, alkalmazottainak. Minden egyes képeslap megvásárlásával hozzájárul az UNICEF munkájához.
Segítsen a rászoruló gyermekeken!


Ha kérdései vannak együttműködésünkről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!